Ads Space

Ads Space

Kotak Pencarian

Tuesday, 21 February 2012

[Project] Online commercial Video Warung Qori

I've made a commercial yesterday about a "warung" that my parents had. Edited with freeware software, i just cutted long scenes in the raw video, shooted with canon camera. I thought the image result would be nice to see. But, during process of shooting, i dont prepare anything in a concept.
The ideas was coming when i saw that my parent's "Warung" seems like a Krabby Patty restaurant. Actually, itsnt. So, i remembered one of Spongebob episodes about Krabby Patty training. So, i took the music sample as background music. I realized that the video is still gross because this is my first editing of video commercial. I need to learn hard.

Anyway, "Warung" is a public place for Indonesian to eat cuisines with lower-price. Lets check it out:

4 comments:

  1. Qori ... Salut dengan kemajuan bahas inggrismu ... Tapi boleh kasi saran ...
    Kalau ambil lokasi syuting coba yang latar belakangnya nggak terkesan gelap dan jauh ... bagusnya sih yang latar belakangnya satu warna saja... hijau atau putih misalnya ... lalu, kalau kamu mau ya ... pake lampu sorot, siasati pakau lampu belajar... sebaiknya pakai bedak agar noda di wajah tersamar ... terakhir, full ekspressi! Kalau kamu friendly, para pengunjung pasti makin banyak ... bayangkan ada yang bilang gini: "Aku mau belajar speaking english ... kalau gitu ke qoris blog aja ... orangnya ramah ... dan ganteng!!!"

    ReplyDelete
    Replies
    1. hah???
      masalah rekaman ya.
      gw sih seadanya dulu, ini aja pake webcam laptop, masalah noda ya gw mau keliatan apa adanya, gak dibuat-buat.
      ekspresi?
      aku gak bakat akting.

      aku sih orangnya terima aja siapa yang mau belajar sama saya, asal niatnya benar,.

      Delete
  2. Qor ... maaf salah lokasi komentar ... huhu .. maaf ..
    Ini buat yang warung tercinta kamu ... menunya buat aku rindu masakan kaliamntan!!! Di sini langka!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ah banyak kok, coba eksplorasi aja... kapan-kapan, gw backpack kekosan loe ya..

      Delete

1. Please your primary account to comment so that i can reply back by leaving your e-mail/blog/social media account. It's not recommended to use anonymous.
2. No spam, overload links, dan unrelated comments.
3. Your comment would be appreciated if you give feedback and suggestiong, we'll put your comment on the post section.